Vánoce s novou kolekcí ozdob Let it slow

Každý rok představujeme nové kolekce a skleněné ozdoby, které udávají tón nadcházející vánoční sezóně. Jako vždy si stojíme za tím, že u Vánoc není možné držet se trendů. Je to až příliš emotivní a nostalgický období a vzpomínky zde vítězí na trendy, které hýbou například světem módy či designu. Přesto se inspirujeme a v kolekcích odrážíme současné směry, které na nás působí ze všech stran. Letos jsme novou kolekci ozdob Let it slow odhalili při příležitosti oslav 20 let od samotného založení značky Glassor a bylo to krásné odstartování vánoční sezóny roku 2022.

Instalace ozdob v obchodě Decor by Glassor

O kolekci Let it snow

Představte si bezpečné místo bez kontrastů a překvapení, kde se zpomalil čas a vy si můžete užít příjemné chvilky v souladu s nádhernou přírodou. Nová kolekce skleněných ozdob Let it slow vám dá pocit rovnováhy a stálosti, který v dnešním hektickém světě tolik potřebujeme. Dominuje platinová barva, která stojí na pomezí nejkrásnějších vánočních barev stříbrné a zlaté. Tato barva se stala symbolem nevyhraněnosti, která se nepřiklání ani k jedné straně ale stojí uprostřed v bezpečném prostoru.

Představení nové kolekce k příležitosti oslavy 20 let od založení značky Glassor

Vnímáme současný trend neutrálních a světlých barev, do kterých si naši zákazníci ladí své interiéry. Tato kolekce je určena lidem, kteří hledají pocit klidu, světla a jednoduché čistoty. Kolekce zároveň reflektuje současnou dobu, kdy stále více zákazníků dává přednost poctivé, české ruční výrobě před masovou strojovou produkcí a dovozem ozdob ze zahraničí. Je to oslava skleněných materiálů a tradiční ruční práce. Navazuje na historii výroby skleněných ozdob a navrací motivy ořechů, šišek a zvířátek v modernějším designu. Tyto motivy znáte i ze starší kolekce Zázraky přírody, na kterou nové ozdoby nově navazují. Celou kolekci provází motivy větviček, hra s materiály a s odstíny barev.

Vybírejte si, oslavujte klid, zpomalte a zasněte se s kolekcí Let it slow

Let it slow, let it slow, let it slow!

Leave a Reply

Your email address will not be published.