4 tipy pro dokonalé plánování a organizaci

Máte rádi pořádek a organizaci jak v domácnosti, tak ve svém životě?

Přinášíme vám pár nápadů, které vám s plánováním pomůžou. Říká se, že správné plánování je základ úspěchu. Důležité je vytrvat a udělat si plánovací chvilku hezkou a zábavnou. Tak jdeme na to?

Týdenní plánovač na stůl Rifle paper

Týdenní plánovače si můžete dát na stůl k počítači a mít je vždy po ruce. Po týdnu stačí stránku odtrhnout a pokračovat s dalším týdnem. Na konci každého týdne zhodnoťte týden minulý. Lehce tak zjistíte, jak se vám daří úkoly a plány plnit. Diář je nedatovaný, takže můžete začít kterýkoliv týden. V bloku najdete 52 listů, plánovač vám tedy bude svým květinovým vzorem zdobit pracovní stůl po celý rok.

Korkové mapy na stěnu Miss Wood

S korkovými mapami MisWood si můžete snadno vyznačit svá vysněná místa barevnými připínáčky. 

Označit si můžete i místa, která už jste navštívili a na nástěnku si připíchnout vzpomínkové fotografie. Využijte své kreativity a vytvořte si nástěnku, která vám bude připomínat místa, která na vás ve světe čekají. 

Květinový bloček VisseVasse patří mezi naše nejoblíbenější

Pokud si nechcete zapisovat do diáře každý den, hodí se mít vždy po ruce notýsek na poznámky. Ať už na nápady do práce nebo na nákupní seznam. Tvořivější je využijí na skicy a obrázky. Kdy jste si naposledy kreslili při čekání na autobus?

Dóza a kartičky na recepty – v kuchyni stylově

Rádi byste si nakoupili o víkendu a celý týden pak vařili podle plánu? Není to pro každého, ale tento systém vám určitě ušetří mnoho času. Do týdenního plánovače jídelníčku si napište všechny nápady na jídlo a vypište si nákupní seznam potravin. Pokud vám nápady na recepty došly, použijte praktické kartičky k zapsání vašich oblíbených jídel. Stačí pak kouknout do krabičky receptů a máte vystaráno.

Pomocníci pro správné plánování a organizaci

Leave a Reply

Your email address will not be published.