Maličkosti, které dělají ten pravý domov – rozhovor s bloggerkou Myneutralslove

Pojďte s námi nahlédnout do krásného domova Michaely, tedy inspirativní bloggerky Myneutralslove. Její vášní jsou neutrální barvy a světlé interiéry. Ty pohladí každého, kdo má rád pohodu, čistotu a klid, stejně jako ona. V rozhovoru najdete například, kde Michaela sbírá inspiraci, jak začínala na Instagramu a co jí udělalo z Decor by Glassor největší radost. Přejeme příjemné čtení.

Michaela se svým oblíbeným hrnečkem od značky Garden Trading

Dobrý den, Michaelo, můžete nám o sobě napsat pár vět a představit se?

Jsem manželka a maminka dvou dětí, bydlíme na malé vesničce v okolí řeky Sázavy. Miluji přírodu, zahradničení, procházky. Zajímám se o bytový design, zdravý životní styl a ekologii.

Váš profil na Instagramu již sledujeme delší dobu, jak jste se k tomu dostala a kde vznikl nápad sdílet svůj styl a interiér?

Instagram mám již od jeho začátku, založila jsem si ho podle mé přítelkyně z ciziny, jejíž styl bydlení se mi líbil. Styl jsem ale změnila, kamarádku samozřejmě ne.

Vysvětlíte nám název Myneutralslove? Čím vás neutrální interiéry okouzlily?

Název „myneutralslove“ by měl vystihovat moji lásku k neutrálním barvám. Miluji světlé interiéry, protože ve mně vyvolávají pocit pohody, klidu a čistoty. Mojí momentálně nejoblíbenější barvou je béžová.

Kde nejčastěji sbíráte inspiraci na zvelebování domova?

Inspiraci čerpám nejvíce právě na Instagramu od zahraničních žen a někdy si odskočím i na Pinterest, kde je inspirace a nápadů nespočetné množství.

Máte krásnou dceru i pejsky, jak jde dohromady bydlení v tak světlém interiéru s dětmi a domácími mazlíčky?

😅 Tuhle otázku slýchám často, i to, jak mám vždy vše krásné uklizeno. Děti mám už velké, dceři je 10 let a synovi 17, to asi mluví za vše. Pejsky máme rasy shihtzu. Je to rasa, která nelíná, takže nikde žádné chlupy ani nenajdete. Nutno podotknout, že ráda uklízím. Prostě čistý, uklizený a voňavý domov je podle mě vizitkou každé ženy. Přece jen, trávíme v něm tolik času.

Jaké jsou vaše koníčky a jak trávíte svůj volný čas?

Jak jsem již zmínila, mám ráda zahradničení, takže od jara do podzimu trávím hodně času venku na zahradě. Pěstuji květiny, zeleninu, ovoce, bylinky. Zároveň se věnuji i zdravému životnímu stylu, ráda cvičím, mám ráda jógu, meditaci. V zimě jsem zase nejvíc ponořená do čtení knih.

Máte nějaké plány v blízké budoucnosti nebo se na něco těšíte?

Plánů je spoustu a vždy asi bude a těším se na vše. Nic konkrétního asi úplně zmiňovat nebudu, necháváme vše tak nějak plynout. Beru život jako velký dar, každý den a každé nadechnutí. Žiju více přítomnosti než velkými plány. Jsem prostě a jednoduše jen šťastná tady a teď s tím vším, tak jak to je.

Na našem eshopu jste si udělala krásný výběr, co vás nejvíce oslovilo?

Musím se přiznat, že jsem s tím měla velký problém. Vybírat ze vší té krásy to nejkrásnější. 😁 Zmínila bych prkénka, jsou naprosto dokonalá. Taky miluji firmu Garden Trading Company ( od které jsem vybrala hrnečky, dózu na psí pamlsky a podnos na dort ) a od které máte na eshopu nádherné kousky, tu bych doporučila všem. A nejkrásnější asi lopatka na dort, je to dokonalý kousek. Zastávám názor, že právě ty maličkosti dělají ten pravý domov. Těch úžasných kousků je ale na eshopu daleko víc a určitě se k Vám ráda vrátím pro další !!

Zalíbily se vám dekorace v neutrálních barvách? Inspirujte se výběrem Michaely!

Leave a Reply

Your email address will not be published.