Objevte novou kolekci doplňků nejen do kuchyně italské značky Guzzini

Kvalita, inovace a design, to jsou kuchyňské a bytové doplňky italské značky Guzzini. Jejich tradice sahá až do roku 1912 a nás okouzlili především novou kolekcí recyklovaných doplňků do kuchyně Tierra. Máme velkou radost, že vám můžeme představit výběr těch nejkrásnějších pomocníků do domácnosti. Kdo je v kuchyni jako ryba ve vodě, určitě ocení praktické mísy, dózy na potraviny a bedýnky na ovoce a zeleninu. Vše vytvořeno tak, aby se vám v kuchyni pracovalo co nejlépe a pokrmy i potraviny zůstaly dlouho čerstvé.

Nová kolekce Tierra připomíná svým designem ručně točenou keramiku na hrnčířském kruhu.

Kolekce Tierra z recyklovaného plastu s prvotřídními vlastnostmi

Ikonická značka Guzzini je známá po celém světe a již více než 100 let si drží jméno ve světe kuchyňských doplňků. Kolekce Tierra je vstupem do nové éry, kdy se více dbá na udržitelnost a všechny produkty jsou ze 100% recyklovaného plastu. Jejich historie a původ je připravil na to, aby mohli čelit novému věku technologických inovací. Fungují jako laboratoř, kde zkoumají a testují materiály, funkce a nové nástroje. Učí se, jinými slovy, dělat věci ještě lépe a to je jejich recept na budoucnost. Vše vyrábí v továrně Guzzini v malém městečku Recanati v Itálii. Využili svých znalostí zpracovávání plastu a vytvořili krásné kousky ze starých PET lahví. Právě jejich nový přístup k výrobě nás nadchnul pro objednání prvních mís a bedýnek na ovoce.

U každého z produktů najdete ikonku s počtem recyklovaných PET lahví použitých k výrobě.

Téma každé domácnosti – skladování potravin a uchovávání pokrmů

Známe to opravdu každý. Skříňky přeplněné rozsypanými potravinami v původních obalech a plesnivé pečivo v igelitových sáčcích. Každá dóza či krabička, která vám pomůže s organizací surovin, je do kuchyně velkým pomocníkem. Je ale těžké vybrat opravdu pěkné kousky, které si rádi v kuchyni vystavíte a poslouží vám i jako pěkná dekorace. Guzzini mísy, dózy a chlebníky splňují všechny naše požadavky. Produkty jsou vyrobeny z velmi lehkého plastu, který se skvěle omývá a svým designem připomínají keramiku vytočenou ručně na hrnčířském kruhu. Celá kolekce se nese v jemných neutrálních tónech, které se hodí opravdu do každé kuchyně. Mísy mají praktické víčko, díky kterému jsou vhodné na uchovávání pokrmů v lednici, na převážení a nebo na venkovní grilovačky a pikniky.  Chlebník má víčko z bambusu, který využijete zároveň jako prkénko na krájení. Každý tento detail vám ulehčí práci a strávený čas v kuchyni pro vás bude radostí.

Chlebník má praktické víčko z bambusu, které můžete použít i na krájení pečiva.

Uklidit a zorganizovat s modulárními bedýnkami

Tvarem připomínají klasické dřevěné bedýnky na ovoce a zeleninu ale u těchto bedýnek najdete mnoho výhod oproti dřevěným. Jsou velmi lehké a dobře omyvatelné, jelikož neabsorbují žádné tekutiny. Dokonce je můžete i mýt pohodlně v myčce. Bedýnky jsou modulární, takže se dají velmi dobře kombinovat s dalšími velikostmi a vytvářet tak sety. Kromě potravin do nich můžete dávat jakékoliv drobnosti, které u vás doma hledají své místo.

Bedýnky se dají skládat a kombinovat podle vašich potřeb.

Které kousky Guzzini nadchly vás?

Leave a Reply

Your email address will not be published.