Křehká krása 2020 – pozvánka na prodejní výstavu skla a bižuterie

Máme velikou radost, že i letos se potkáme v Jablonci nad Nisou, kde se každoročně pořádá prodejní výstava skla a bižuterie Křehká krása. Stánky zajímavých tvůrců doplní bohatý program, který je každoročně plný přehlídek a koncertů. Můžete si tak ručně vyrobené ozdoby prohlédnout na vlastní oči a strávit hezký den ve sklářském městě na severu Čech.

Kdy a kde se výstava koná?

Křehká krása se koná ve dnech 6. 8. – 9. 8. 2020 v Jabloneckém Eurocentru a muzeu. Každý den je otevřeno od 10 h do 18 h a vstupenka v ceně 80 Kč platí po celou dobu trvání výstavy. Opravňuje ke vstupu do areálu Eurocentra a Muzea skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou. Pro děti v doprovodu rodičů platí vstup 20,- Kč. Rodinné vstupné 170,- Kč (2 dospělí + 1-3 děti).

Můžete se těšit na přehlídku finalistek Miss České republiky 2020 (promenáda v plavkách) a doprovodné koncerty kapel Big’O’Band, Funk Corporation a mnoho dalších. Více informací a celý doprovodný program najdete na stránkách http://www.krehkakrasa.cz/ .

Zastavte se u našeho stánku Glassor

Najdete nás budově v Eurocentra mezi výrobci vánočních ozdob. Stánek je umístěn v nejspodnějším patře výstavy u východu do amfiteátru, kde se pořádají přehlídky a koncerty. Na stánku vás rádi přivítáme a představíme všechny naše skleněné kousky. Pro děti (ale i pro dospělé) máme dílničky, kde si můžete vyzkoušet malování skleněných baněk barevnými glitry. Vytvoříte si tak vlastní výzdobu na vánoční stromeček a budete mít s dětmi krásnou vzpomínku. Budeme se těšit!

Nabídka na našem stánku Glassor v roce 2019
Na levé straně pohled do stánku a dílniček pro děti

Leave a Reply

Your email address will not be published.