Léčivá vůně včelího vosku – svíčky OVO

Řemeslná výroba se nedá nahradit. Stejně tak jako u našich skleněných ozdob, i u svíček z včelího vosku OVO oceníte lásku a píli, která jim byla věnována. Generace zkušeností, přírodní materiály a šikovné ruce. To je malá výroba včelích svíček od lokálních farmářů z Litvy.

Proč právě včelí vosk?

Tento přírodní materiál vyniká zdraví prospěšnými vlastnostmi. Již od pradávna byly svíčky z včelího vosku hojně využívány jako zdroj světla. Harmonizují vaše prostředí a čistí vzduch od různých pachů a alergenů. Neutralizují tabákový kouř a jsou vhodné pro lidi, kteří jsou citlivější na vůně. Narozeninové svíčky můžete s klidným svědomím použít na ozdobení dortu pro své děti. Svíčky jsou 100% přírodní bez přidaných barviv a aromat.

Svíčka večer uleví namoženým očím a připraví vás ke klidnému spánku. Včelí svíčky si zapalte minimálně 15-20 minut před spánkem a uvidíte, jak se vám druhý den ráno bude vstávat lépe a s energií po kvalitním spánku.

Nahlédněte do výroby svíček OVO

Svíčky se vyrábí technikou tzv. tažení, kdy se zatížené knoty smáčí v roztaveném včelím vosku. Smáčení se opakuje, svíčka postupně nabývá na objemu a tvaruje se. Následně se ponoří do ledové vody, kde se zafixuje její tvar. Nakonec se odřízne spodní část svíčky do roviny a očistí se. Samotný proces výroby je pastvou pro naše oči. Užijte si pár obrázků od farmářů z Litvy, kteří se výrobě svíček věnují již po generace.

Zapalte si léčivou svíčku od včeliček i u vás doma

Leave a Reply

Your email address will not be published.