Tipy, jak si zpříjemnit čas doma od týmu Decor by Glassor

Již několik týdnů trávíme doma více času, než jsme byli doposud zvyklí. Návštěvy kamarádů, rodin, společné večeře, či dovolené jsme museli odložit kvůli bezpečí. Každý se s takovou situací vyrovnává jinak. Naší prací je vytvářet zákazníkům útulnější a krásnější domov, ve kterém se i díky maličkostem budou cítit dobře. Volný čas jsme tedy přirozeně využili k vytvoření pohody i u nás doma.

Přinášíme vám tipy přímo z našich domovů a zároveň bychom se vám rádi představili. Za každým balíčkem stojí práce mnoha lidí. V tomto článku najdete tipy od pěti členů týmu Decor by Glassor. Další členy představíme opět v následujících článcích a vy tak poznáte, kdo za vaší objednávkou opravdu stojí. Tak to jsme my!

Zakladatelka Decor by Glassor a šéfka celého týmu Kateřina je momentálně na mateřské dovolené s téměř půlročním Jendou. I přes rodičovské radosti a povinnosti komunikuje s našimi zahraničními partnery, zákazníky a dohlíží na naši práci přes email a telefon. Lásku k hezkým a kvalitním dekoracím u ní doma uvidíte na první pohled. Z našeho eshopu si vybrala dětské dekorace od španělské značky Nobodinoz, která si zakládá na té nejvyšší kvalitě. Pyšní se označením Oeko-Tex třídy 1, všechny výrobky jsou hypoalergenní a vhodné pro kontakt s dětskou pokožkou.

Když se vám nějaký produkt nebo grafika u nás zalíbí, je to práce naší Marianny. Miluje sklářské řemeslo a navrhla naše nejnovější kolekce skleněných ozdob. Stará se o fotografie, design a výběr všech krásných produktů, které u nás najdete. Se svým přítelem propadla kouzlu míchání vlastních drinků a koktejlů. Plastová brčka a paraplíčka u nich ale nenajdete. Používají brčka skleněná, která se dají snadno vyčistit a ještě vypadají stylově na každé fotce. Koktejl si nejvíce vychutná ve svém obýváku, který je dekorován v tropickém a přírodním stylu.

Každou vaší objednávku Šárka pečlivě zkontroluje a dohlíží na to aby se balíček v pořádku dopravil až k vám domů. Stará se o to abyste byli spokojení a komunikuje s vámi na emailu i přes telefon. Poradí vám s výběrem a zodpoví všechny vaše dotazy. S oblibou doma tvoří a zdobí si byt dekoracemi, které sama vyrábí. Pro svou jarní výzdobu si vybrala skleněná aerária do kterých zasadila malé sukulenty. Zavěsila je na větvičku, kterou má u stropu, takže se na dekorace nedostanou její čtyřnozí mazlíčci.

Evelína se u nás stará o marketing a komunikuje s vámi na sociálních sítích. Vybírá také nové produkty, které by se vám mohly líbit. Jezdí po veletrzích s Mariannou a hledá krásné a originální nápady do vašich interiérů. Doma má malou džungli, která jí pomalu přerůstá přes hlavu. Z našich produktů si vybrala klíčící talířek na pěstování květin ze semínek. Zrovna teď jí tam klíčí pecka manga, která brzy ukáže své první lístky.

Terez řeší převážně technickou stránku našeho e-shopu, tzv. „vychytává mouchy“. Zároveň má na starost zahraniční obchod a s tím spojenou logistiku a veškeré partnerské prodeje. Právě díky ní naše dekorace najdete třeba na Mallu nebo Amazonu. Je od přírody nespavec, a tak přes den spoléhá na stabilní přísun kofeinu, od jehož hladiny se odvíjí jak její nálada, tak i pracovní nasazení. Přirozeně to tedy znamená, že čím větší hrnek, tím lépe.

Které kousky najdete u nás doma?

Leave a Reply

Your email address will not be published.