DIY: Závěsná vánoční dekorace

Vánoční dekorace originálně a trochu jinak. Buďte odvážní, vymaňte se ze zažitých stereotypů a zkuste něco nového. Z focení nové kolekce Zlatý příběh vám přinášíme inspiraci, jak vytvořit vánoční dekorace netradičně.

Co budete k tvoření potřebovat:

Vánoční dekorace. Skleněné ručně malované ozdoby na dekoraci na větvi.

1. Příprava dekorativní větve, či jiné dekorace k zavěšení

Pro naše focení jsme využili dekorativní větvičku natřenou černou akrylovou barvou. Větev se dá snadno a pevně uchytit nad stůl, čímž vytvoříme základ pro naše skleněné ozdoby. Pokud máte raději tradičnější vánoční dekorace, použijte živou větvičku z jehličnanů.

2. Navázání ozdob na stuhu

Stuhy si nastříháme v různých velikostech od 30 cm do 50 cm dle vašich prostorových možností. Na každý konec stuhy navážeme ozdobu. Můžeme kombinovat více druhů. Rozmanitost v tomto případě vypadá velmi hezky. Při focení jsme pracovali s baňkami z kolekce Zlatý příběh. Ty se nesou v moderním duchu zlaté, černé a bílé kombinace.

3. Věšení skleněných ozdob

Navázané ozdoby se stuhou opatrně pověsíme na dekorativní větvičku. V našem případě jsme větev dvakrát stuhou obmotali. Tento způsob je bezpečný pro ozdoby a zároveň obmotání kolem větve vypadá velmi hezky a stylově.

Jednoduchý ale velmi efektivní tip vám usnadní vaše vánoční dekorace. Inspirujte se a prohlédněte si fotografie z našeho focení.

Líbí se vám naše baňky z kolekce Zlatý příběh?

Leave a Reply

Your email address will not be published.