Vánoce na zámku: fotíme lookbook naší zlaté kolekce

Zlaté vánoční ozdoby jsou evergreenem, který se nikdy nevyčerpá. Ozdoby se zlatým dekorem jsme fotili na nádherném zámečku Chateau Mcely. Dýchne tu na vás atmosféra útulnosti a vytříbeného vkusu. Moc rády se sem vracíme, je to místo jako stvořené pro focení našich kolekcí křehkých, skleněných baněk.

Nastrojení a odstrojení celého stromečku zabere někdy i celý den. My to musíme zvládnout za pár hodin a ještě k tomu nafotit nějaké hezké aranže. V krásném apartmá s hořícím krbem se nám fotilo jedna báseň a tak se můžete podívat na sérii opravdu vydařených scenérií.

Zámecké apartmá s vánočním stromkem, který je ozdobený zlatými ozdobami z naší zlaté kolekce.
Stromeček laděný do zlaté barvy.

Zlatá symfonie

Jednou z nejtypičtějších vánočních barev je zlatá – zlaté prasátko či zlaté jmelí. Zlato jako dar jednoho ze tří králů Ježíškovi. Právě ono zlato, které do Betléma přinesl král Melichar je bráno za počátek zlaté barvy, coby symboliky Vánoc. Zlatá zároveň symbolizovala příslib věčného života. Zlatá se tedy stala symbolem něčeho věčného. Taková je i naše kolekce Zlatá symfonie.

V naší aranži na zámečku zlatá vynikne jako barva, která reprezentuje luxus a nadčasovost. Stromeček působí velmi honosně a nazdobeně. Luxus není ukázán prvoplánově velkými baňkami, které se oslnivě třpytí. Je zde v malých detailech, kterých si člověk na první pohled nevšimne. Jako celek působí skvěle ale když se zaměříte na detail, jemné zpracování a práce s materiálem vás dostane.

Vánoční ozdoby na stromečku. Ručně malované skleněné dekorace.

Jemně zdobené baňky zde doplňují skleněné řetězy z perličkových ozdob či okrasné háčky ze zlata různých tvarů a velikostí. Všechny produkty jsou vyrobeny ručně, s láskou a v České Republice. Mnoho maličkostí tak vytvoří nádherný celek, který vám sebere dech.

Originální svíčky ve tvaru stromečku.
Originální svíčky ve tvaru stromků.
Vánoční baňky s textem Moje první Vánoce.

Focení jsme si opravdu užili a do Mcel se určitě zase rádi vrátíme. Sledujte nás a těšte se na další články nejen o našich skleněných ozdobách.

Která ozdoba ze zlaté kolekce vás zaujala?

Leave a Reply

Your email address will not be published.