Letní challenge #ozdobynacestach

Teploty se pomalu blíží na hranici snesitelnosti a prodej točené zmrzliny raketově stoupá. Málokdo v takových chvílích myslí na Vánoce a skleněné ozdoby. Přesto k nám pravidelně do obchodu chodí lidé nakupovat baňky i během prázdnin a důvodem jsou nejčastěji zahraniční cesty za rodinnými příbuznými či kamarády.

Žlutý hippie minibus. Skleněná ozdoba jako dárek na cestách. Pláž na Mallorce.
Hippie žlutý minubus projel Mallorcu a skončil jako dárek ve Vídni.

Prázdniny jsou časem dovolených a cestování po celém světě. Někdo jede navštívit své staré známé do severní Ameriky, někdo na jižní Moravu. Každý si láme hlavu s tím, jaký dárek přivézt. Každý chce být originální a přivézt něco, co je spojené s naší bohatou kulturou a tradicí.

Skleněná ozdoba je dárek, který neskončí někde v krabici, kde už jej nikdo nenajde. O Vánocích si jí známý pověsí na stromek a vždy si na vás vzpomene. V zahraničí ručně malované ozdoby nejsou tak rozšířené jako u nás, jsou tak pro většinu cizinců opravdovou vzácností.

Balení skleněných ozdob v krabičce.

Vše vám pečlivě zabalíme do našich krabiček s logem. Ozdoby jsou v hedvábném papíru a bublinkové fólii. Nemusíte se bát cestování letadlem, vlakem ani autobusem. Vše odzkoušeno!

Zapojte se do naší výzvy s námi!

Pokud povezete naší ozdobu jako dárek do ciziny, či někam na výlet, vyfoťte jí a označte hastagem #ozdobynacestach. Ty nejlepší fotky nasdílíme a odměníme. Budeme se těšit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.