Svatba v bílé: nadčasová klasika

Jemné dekory, svatební krajka a spousty květin. Vše v zářivě čisté bílé. To je svatba o které sní nejedna malá holčička. Pokud patříte mezi ně, nechte se inspirovat našimi kolekcemi skleněných dekorací.

Na barvě záleží

Bílá barva je symbolem čistoty a nevinnosti, ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti. Je to barva nových začátků s čistým štítem. Vypadá krásně se smetanovou a barvou slonové kosti. My jí doplnili také růžovými kvítky a doplňky, čímž jsme ještě umocnili romantickou atmosféru.

Dekorace pro tu správnou atmosféru

Výběrem skleněných dekorací ukážete svoji jedinečnost a originalitu. Můžete si vybrat z několika svatebních kolekcí a motivů, které nabízíme. Krémové záclonky jsou decentní a vytvoří velmi intimní atmosféru. Jemný bílý dekor připomíná svatební krajku a dá se velmi dobře kombinovat k jakýmkoli barevným variacím. Květinové vzory v jemných pastelových barvách jsou krásným doplňkem například k zahradním veselkám.

Svatební dekorace jmenovka krémová. Ručně malovaná skleněná baňka.
Skleněná dekorace jmenovka krémová s dekorem růžiček

Nezapomeňte na stolování

Na každé svatební tabuli by neměli chybět jmenovky. Jsou nejen praktické ale také je to důležitý detail, který doplní celkový styl dekorací. Jmenovku můžete nechat hostům jako dárek a budou tak mít krásnou vzpomínku na den vaší svatby. V nabídce máme také kartičky s decentním potiskem, které se ke jmenovkám skvěle hodí. Stačí už jen hezky nadepsat jména hostů, novomanželů a zasedací pořádek je hotov.

Skleněný svícen s jemným dekorováním.
Skleněný svícen s jemným dekorováním

Svícnů není nikdy dost

Příjemnou a útulnou atmosféru vykouzlíte díky skleněným svícnům, které se skvěle hodí jako dekorace na stoly, či jako závěsy do vzduchu. V podvečerních hodinách dodají oslavě neopakovatelné kouzlo.

Na detailech záleží

Skleněné dekorace jsou ideální volbou na svatby. Pokud plánujete svatbu v bílé, v naší nabídce si určitě budete mít z čeho vybírat. Skleněné ozdoby se těší stále větší oblibě a my věříme, že udělají radost i vám.

Inspirujte se

Leave a Reply

Your email address will not be published.