5+ tipů na netradiční svatební dary

Dost bylo poskládaných bankovek ve tvaru květiny a podprsenek z bonbónů. Darujte věc, která bude mít skutečnou hodnotu. Skleněné ozdoby jsou symbolem společné, rodinné atmosféry a s naším výběrem určitě nešlápnete vedle.

1. Luxusní skleněné ozdoby se svatební tématikou

Skleněné baňky jsou ze silného,masivního skla se skleněným očkem. Díky speciální sklářské technice je uvnitř baňky zatavená skleněná figurka. V nabídce máme baňku s červeným srdcem, manželským párem a holubicí. Ozdoba bude pro novomanžele krásná připomínka jejich šťastného dne.

2. Základní set vánočních ozdob

Zařizování společné domácnosti si užívají zejména ženy. Sbírání skleněných ozdob na vánoční stromek z tomu jistě také patří. Pokud si nejste jisti, zda novomanželé už nějaké ozdoby mají, je lepší vybírat z klasických barevných variant. Zlatá kolekce se hodí ke všemu a poslouží jako skvělý základ, který si můžou v průběhu let sami doplňovat. Ozdoby vám zašleme v krásných, přírodních krabičkách s logem Glassor. Stačí už jen mašle v barvě slonové kosti a krásný dárek je na světě!

3. Malý přírustek do rodiny

Očekávají svatebčané malý přírustek do rodiny? Nebo už miminko doma mají? Setík Moje první Vánoce potěší každého rodiče. Moderní design ve zlaté a bílé v prémiové krabičce s mašlí je pravdu krásný a originální dárek.

4. Zvěčněte jméno a datum svatebčanů navždy

Baňka se jménem a datem svatby bude navždy připomínat šťastný den novomanželů a na správný den výročí už nezapomenou!

5. Udělejte jejich svatební den výjimečným

Rádi by jste pomohli s přípravami svatby? V naší nabídce najdete krásné svatební kolekce, které udělají tento den nezapomenutelný. Na detailech záleží! Ať už jde o jmenovky na stůl či svícínky, které v podvečer vykouzlí tu správnou atmosféru.

6. Nechte novomanžele ať si vyberou

Nejste si jisti jaké ozdoby by se svatebčanům líbili? Chtěli by jste jim nechat volný výběr? Nabízíme poukazy v hodnotě 500, 1000 a 1500 kč na celý náš sortiment. Poukaz vám zašleme vytištěný na krásném papíru v obálce. My už se pak o ně rádi postaráme a ozdoby jejich výběru zašleme poštou až domů pečlivě zabalené v krabičkách Glassor.

Přejeme vydařenou svatební sezónu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.