Glassor bloguje!


Vítám tě na našem novém blogu. Máme velikou radost, že budeme moci sdílet všechny naše novinky, inspirace a zajímavosti ze světa skleněných ozdob.

Nejdříve něco málo o nás. Glassor je rodinná značka sídlící v severním kraji prorostlém kořeny českých sklářů. Specializujeme se na design, výrobu, prodej a export skleněných ozdob a dekorací. Značka byla založena v roce 2002 a svojí výrobou navazujeme na tradici českého sklářství sahající až do 13. století. Naše vánoční kolekce zdobily přehlídku nových trendů na světoznámém veletrhu ve Franfurktu, na veletrzích v New Yorku či Paříži. Tradiční řemeslo se u nás snoubí s nápady mladých designérů. Prozkoumat naše ozdoby můžete na našem eshopu nebo v našem krámku v Liberci v ulici Palackého 239.

A proč vánoční ozdoby a blog?

Protože u ozdob to teprve začíná. Cesta českého sklářství je nevyčerpatelná studnice a my jsme plní nápadů a inspirace, kterou vám chceme předat. Na blogu najdete čerstvé novinky, zákulisí naší výroby a DIY návody, které inspirují každého kreativního člověka.

Už se moc těšíme. A co vy?

Sledujte nás 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.