Romantika ve stodole: ráj pro svatební dekorace + 3 tipy na nejkrásnější stodoly

Dříve byla dřevěná stodola součástí téměř každého statku. Dnes jsou stodoly na roztrhání a pokud nemáte stodolu jako moderní restauraci, či luxusní loft, můžete si jí vyzdobit a zažít v ní nádhernou svatbu!

Taková svatba ve stodole má hned několik výhod. Hlavním tahákem bývá lokalita. Vzniká u nás stále více nádherných míst uprostřed přírody, kam jezdí lidi z měst za odpočinkem a načerpáním sil. Vybrali jsme pro vás 3 nejzajímavější místa, kde je možné si pronajmout stodolu a zažít svatbu svých venkovských snů.

  • Tvrz Krassa – nádherné místo na severu Čech, z vlastní zkušenosti vám můžeme říct, že tento kraj a samotná tvrz vás dostane
  • Angusfarm Soběsuky – pokud vás zajímá slow food, jídlo přímo od farmářů a jedinečná atmosféra, tohle místo kousek od Plzně je přesně pro vás
  • Jízdárna Hejtmánkovice – velmi oblíbené místo pro konání svateb, potěší především všechny milovníky zvířat

Stodoly jsou jedinečné svým otevřeným prostorem, kde budete všichni pohromadě a nebudete se tísnit v několika sálech, či místnostech. Otevřené stodoly jsou kouzelné svým propojením s přírodou. Každý host se v takovém prostředí cítí velmi příjemně a uvolněně.

Ráj pro dekoratéry a floristy

Prostory stodol dávají opravdu hodně volnosti k vyzdobení celého prostoru. Každý florista se na takovém místě rád vyřádí. Díky trámům se dají používat závěsné dekorace, které spojí prostor s dekoracemi na stolech. Na fotografiích vidíte naše závěsná aerária s květy pivoněk a trochou vody, které dekoratérky zavěsily nad svatebními stoly. Voda udržuje květiny čerstvé po celý den a pivoňka či jiřina je sezónní květina, kterou v době květu můžete najít v mnoha zahrádkách.

Na trámy se také dají zavěsit světýlka, která k večerním hodinám vypadají naprosto famózně. Všechny dekorace jsou schovány pod střechou, takže jste chráněni před deštěm ale zároveň si můžete užívat spojení s přírodou.

V bohémském duchu

Bohémské styly svateb se stále drží na předním místě ve světě svatebních trendů. A není se čemu divit. Dokonalost a preciznost zde střídá přirozenost a uvolnění. Odráží v sobě vaše záliby a charakter. Svatba ve stodole nechává volnost vaší fantazii, hodí se na jakýkoliv bohémský styl. Nejoblíbenější jsou svatby ve stylech boho, gipsy či v rustikálním stylu. Tak teď už je to jen na vás, taky máte chuť strávit den v takové krásně stodole? Tak hurá do toho!

Leave a Reply

Your email address will not be published.