Protiklady, které se přitahují: svatba v černobílé

V minulých článcích jsme si ukázaly jak vypadá taková klasická svatba v bílé, francouzská v Provence stylu, či rozverná boho svatba ve stodole. Dnes se pustíme do odvážnějších vod a představíme vám svatební lookbook v netradiční černobílé kombinaci.

Černá už dávno není barvou smutku

Technicky vzato černá barva neexistuje. Je to místo, které pohlcuje veškeré světlo. Kde není světlo, není ani žádná barva. Je to barva mystická, dominantní a na lidi působí velmi stabilně. Dříve byla symbolem smutku, dnes patří k nejoblíbenějším barvám šatníků.

Může za to Coco Chanel a její „malé černé“ šaty, které navrhla v roce 1921. Ta řekla, že ženy vypadají na plese v barevných šatech s korzety příšerně a všechny by si měly obléknout pohodlné černé šaty. Ty posléze proslavila například Audrey Hepburnová ve známém filmu Snídaně u Tiffanyho či lady Diana. Černá se tak stala fenoménem a základem šatníku každé moderní ženy. Symbolizuje nezávislost, eleganci a nadčasovost.

Stavební stolování s černými dekoracemi. Černé jmenovky a svícny.
Doplňky a dekorace v černé barvě.

Odvážným štěstí přeje

Pokud je i vaší srdeční barvou černá, nebojte se experimentovat. V Čechách najdete čím dál tím více svateb laděných do černých kombinací. Černé šaty vypadají krásně, opticky zvýrazní linii, potlačí objem a když si je pokapete omáčkou, není to taková katastrofa.

V našem lookbooku jsme se rozhodli pro kombinaci černobílé. Je to kombinace dvou naprostých protikladů, které se skvěle doplňují a má svou velikou výhodu. To je výběr vhodných doplňků různých barev, které se dají s černobílou velmi snadno kombinovat. Hrajte si s detailem, například s typografií, či s výraznými vzory. My použily svícny s jednoduchým geometrickým vzorem, který můžete znát z naší skandinávské kolekce.

Dekorace přesně podle vašich představ

Svatební den by měl být přesně podle vašeho vkusu. Někdo si potrpí na na honosnou výzdobu květin a mašlí, někdo se cítí lépe v minimalistickém prostředí s nenápadnými dekoracemi. Pokud máte rádi originalitu a neotřelost, není snadné svatební dekorace vybírat z katalogů a kolekcí, které mají zaujmout co největší počet potencionálních zákazníku.

Proto v Glassoru sázíme na osobní přístup a jsme otevření všem novým nápadům a realizacím. Tato černá svatba není vyjímkou. Černé jmenovky a svícny v naší nabídce běžně nenajdete. Svatebčané tak mají jistotu, že je jejich výzdoba opravdu jedinečná.

Pokud sháníte na svatbu něco opravdu speciálního, neváhejte se nám ozvat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.