Dodejte vaší svatbě francouzský šmrnc

Stala se francouzská kultura a osobitá elegance vaší životní vášní? Nechte tuto příjemnou atmosféru francouzského venkova vyniknou i na vaší svatbě. Inspirujte se naším fotoeditorialem ve francouzském stylu.

Baňka s bílým pírkem a svícny s jemným dekorem.

Ať už plánujete svatbu v královském stylu se stovkami návštěvníků, či skromné posezení s přáteli, skleněné dekorace vám prostředí zútulní a vytvoří příjemné místo k oslavě. Když budete klást důraz na detail a jednoduchost, vykouzlíte nádherné dekorace díky pár ozdobám.

Vintage dekorace a přírodní materiály

Kdo by se nezamiloval do kouzla francouzského venkova. Levandulová pole, květiny a dřevo. Příroda a přírodní materiály k Francii prostě patří. Na to by jste měli myslet nejen při vybírání toho vhodného místa ale i při výběru dekorací.

Všichni známe pojem Vintage styl ale málokdo ví, že tento termín začali používat vinaři v 15. století, vychází ze staré francouzštiny a označovali tak období sběru vína. Tento styl označuje věci, předměty, které časem zrají a získávají na hodnotě. Jsou to tedy především kvalitní materiály, které mají opravdovou hodnotu. Vintage může bát vyzrálé víno, nábytek či dobové šaty.

Stolování

K Francii patří samozřejmě její rozmanitá kuchyně a vinná kultura. Nechte si poradit od odborníků a na hostinu vyberte skvělé víno, sýry a delikatesy.

Stolování dovedete k dokonalosti s našimi jmenovkami, které můžete použít k zasedacímu pořádku a k označení pokrmů. Na stoly máme ve stejné kolekci ručně malované svícny na 4 svíčky. Zvlášť v podvečerních hodinách bude mít díky svícnům vaše svatba nezapomenutelnou atmosféru.

Pastva pro oči

Barvy vybírejte v zemitých tónech, žádné umělé a křiklavé tóny. Neutrální tóny přírodně hnědé doplňte škálou fialové a vínové. Jemné dekory a květinové vzory se budou na slavnostní tabuli vyjímat.

Vybírejte z našich svatebních kolekcí

Leave a Reply

Your email address will not be published.