Svatební den s vůní dřeva a přírody

Svatba v přírodě nejen pro éterické víly. Jednoduchost, přirozenost a přírodní materiály si získávají čím dál více nadšenců. Příroda je dekorací sama o sobě, příjemnou atmosféru vám vykouzlí sama a vy tak ušetříte na nákladné výzdobě.

Sklo se dřevem je kombinace, která funguje odjakživa. Nespoutanou zeleň doplňte čirými svícny, podtrhnete tím krásu ruční práce a smysl pro poctivost a jednoduchost. Aerária můžete vyplnit lesními šiškami s mechem, či rozkvetlým lučním kvítím. Vytvoříte tak neokázalý doplněk na míru vaší svatební vize.

Svatební hostina ve stodole? S decentní výzdobou je to opravdová romantika a při dešťové přeháňce vás i hosty střecha nad hlavou ochrání před mokrem.

V naší nabídce skleněných baněk se svatební tématikou najdete holubici, srdce a krásný skleněný svatební pár.

Závěsné dekorace jsou současným trendem ve svatebním světě a čím dál větší důraz se klade i výrobu a dekorování svatební brány. Ty vyniknou především na krásné louce, či uprostřed pohádkového lesa.

Svatba venku nabízí nekonečné možnosti a nechává prostor vaší fantazii a tvořivosti. Hrát si můžete se závěsy, jmenovkami či fotokoutky. Inspirujte se a z každé svatby si vyberte to co se vám líbí nejvíce. Svatební den tak bude osobitý a nezapomenutelný pro vás i vaše blízké.

Leave a Reply

Your email address will not be published.